Tjejkväll

Det är en lite seg söndag i dag efter att jag var på världens mysigaste tjejfest igår. Det sega kommer av att det blev få timmar sömn i natt och inte av att jag drack för mycket (om nu nån trodde det). Älskar att sitta o surra medan man äter o dricker gott. Och åt o drack gott det gjorde vi.

Vi började med lite bubbel, en torr god cava med lite hallon. Perfekt start! Och medan jag smuttade på den gjorde jag klart mina petit chouxer som jag bakade på morgonen. Hälften fyllde jag med ädelostkräm o vindruva och hälften med skagenröra o paprika. Dessutom gjorde jag enklaste tilltugget – sourcream&onion-chips och osten Brillat Savarin.
Efter lite bubbel o tilltugg satte vi oss vid ett mysigt dukat bord och bjöds på en god krämig kycklingpaj, som jag ska se till att få receptet på (och nu har jag fått receptet och det hittar ni här), och en stor härlig sallad med en massa godsaker. Till maten fanns det både rött och vitt vin och det roliga var att det var två gamla bekantingar. 
Dels det goda lättdruckna och allergivänliga rödvinet Ruby Zin som jag har skrivit om några gånger här på bloggen. Dels ett vitt ekologiskt Chardonnay-vin från Cono Sur, det var Cono surs viner jag bjöds på i Stockholm i augusti när jag lagade mat och drack vin med andra bloggare.
Efter maten förflyttade vi oss till soffan där vi fortsatte surra och bjöds på en god äppeldrink med härlig grön färg. En riktig färgklick! Dessutom lyckades vi äta lite mer, nämligen glass och den goda klassiska ananaspajen, en av mina favoriter.
Tack tjejer för en härlig kväll. Det gör vi om snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *