Viktväktarvecka – Matsedel v.45 november 2014

Nu börjar helgen och barnens höstlov att lida mot sitt slut. Oj så snabbt det gick. Med en bihåleinflammation som har slagit till med full kraft hade det varit skönt och välbehövligt med en till vilodag. Men veckorna går ju så snabbt så snart är det helg och vila igen 🙂

När jag läser igenom mina viktväktarinlägg blir jag sugen och taggad att äta stenhårt enligt viktväktarna igen. Efter en helg med lite för mycket godsaker skulle det kännas rätt skönt, så nu kör vi en veckomatsedel med bara viktväktarrecept. Hoppas nån mer än jag blir motiverad!

Viktväktarvecka – Matsedel v.45 november 2014
Måndag 12 pp/portion: 
Tisdag 2pp/portion av såsen
 
Onsdag 0 pp/portion
 
Torsdag 6pp/portion
 
Fredag 1pp/portion
 
Lördag 6 pp/portion
 
Söndag 7 pp/portion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *