Normal familj

God morgon!

Äntligen är fredagen här men den objudna gästen, huvudvärk, är tyvärr kvar. Men nu är det fredag och jag ska njuta av det och strunta i värken. Blir det kladdkaka i dag? Ni kommer väl ihåg att det är kladdkakans dag i dag.

Jag tror jag har visat den här bilden tidigare, men den är så bra så den är värd att visas igen. Precis så här är det hemma hos oss:

I kväll blir det fredagstacos hemma hos oss och det hör inte till vanligheten. Men Ida har sagt att hon vill att vi ska vara en normal familj. Och en normal familj äter tacos på fredagar, har hon berättat. Dessutom vill hon att vi äter vid 17-tiden för det gör också normala familjer, inte som vi vid 18- eller 19-tiden.

Jobbet kallar. Hörs senare!

En kommentar till “Normal familj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *