Utan ork och listor

Det har varit en lugn vab-dag hemma idag men med lite för lite sömn. Jag hade ju hoppats få sova ikapp några av mina timmar som jag gick miste om i natt. Men Ida tyckte annorlunda och är man sjuk får man bestämma (lite i alla fall). Kycklingen som jag redan hade förberett men inte tillagat klart, stod o väntade i kylskåpet. Kändes skönt att bara ta fram och ställa in i ugnen strax innan det var dags att äta. Det var ungefär så mycket jag orkade med i dag 🙂 Receptet kommer imorgon.

Hur går det med era julförberedelser? 
Jag har inte riktigt koll på läget, men i helgen ska jag börja skriva mina älskade listor. Älskar att planera, älskar att förbereda, älskar att skriva listor. I helgen är det dags för julgranen att komma på plats och juldukar ska strykas, tomtar ska tas fram och jullimpor ska bakas. Så lite koll verkar jag ju faktiskt ha trots att jag inte har skrivit en enda lista än.
Nu är det dags att sova. God natt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *