Julbord 2014

Vilken härlig julafton vi har haft. 
Hann bli klar med allt utan stress och kunde sen njuta av familj, ledighet och mat i flera härliga timmar. Barnen är också glada och nöjda över dagen och julklapparna, Olivia sa precis ”Vilken lyckad julafton”.

Julbord 2014
inlagd sill

ägghalvor
löjrom
lime- och citronpeppargravad lax
räk- och gravlaxtårta
skagenröra

salami
rökt älghjärta
prinskorv
revbensspjäll
ugnsomelett med sparrisstuvning
potatis

brieost o ädelost
juledamer
cheddar, vanlig och whisky
knäckebröd
rågkex
smörgåsrån
mjukbröd

rödbetssallad
senap
fikonmarmelad

Det var två av julklapparna som blev lite mer populära än de andra och det var de stora barnens selfie-pinne och hela familjens godismaskin. Så rolig sak, ni vet sån där maskin med klo som finns på alla tivolin som ser så enkel ut att lyckas med men som oftast tappar ”vinsten”.

I morgon hoppas jag att pussel, lego, pyssel och spel blir populära för jag ser fram emot en lugn hemma-juldag, precis som vi brukar ha. Mina planer för i morgon är att äta, fika, sova, vila och lägga pussel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *