Go’middag i tråkvädret

Nu äntligen kan jag publicera det här inlägget. Jag har kämpat för att få till bilderna och nu äntligen lyckades jag, puuh. Jag blir tokig när datorn och/eller ett program som jag använder nästan varje dag strular. Men jag lyckades få till det på egen hand utan att ringa pappa och utan att ens vara nära att slå sönder vare sig datorn eller temuggen bredvid mig 🙂

Men nu till något roligare och det är middagen mina föräldrar bjöd oss på i dag! 

Vi började med en av mina  favorit-Prosecco och snittar. De krispiga kräftkrustaderna blev min förrätts-favorit, det var riktigt länge sedan jag åt krustader och hade nästan glömt hur gott det kan vara.

Till varmrätt bjöds vi på en mustig och god burgundisk gryta med en massa godsaker i, såsom syltlök och champinjoner bland annat. Passade perfekt med en köttgryta en dag som denna när snöblandat regn vräker ner och gör vägarna slaskiga och tråkiga. Var är vintern? Till maten drack vi en god Zinfandel.

Sen kom vi till efterrätten och vilken efterrätt. Det var det godaste jag ätit på länge – en chokladpavlova med chokladkräm och grädde. Den kommer jag nog drömma om i natt.

Efter tisdagens halkiga hemresa såg jag till att sluta jobbet lite tidigare i dag när jag såg att snön började vräka ner och innan jag var hemma hade det övergått till regn. Det är så mycket skönare att få köra medan det är ljust och det hann jag göra i dag, eftersom det är fredag kunde jag lyxa till det och sluta lite tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *