Soff- och pizzadag

Som jag trodde redan i morse blev det pizza till middag. Jag är ingen stor pizza-fantast men ibland är det riktigt gott och ibland är det även skönt att slippa stå i köket. Jag valde kebabpizza, en pizza som de flesta svenskar verkar välja. Vad har ni för pizzafavorit?

Det har blivit en hel del soffhäng i dag, mer beroende av bristen på sömntimmar än mängden vin i går (om nu  nån skulle tro det). Både jag och Ida måste se till att komma i säng i tid i kväll så vi orkar upp och i väg i morgon. Tack o lov är det bara tre tidiga morgnar på rad innan det är helg igen.

Jag har faktiskt inte bara legat i soffan utan vi har varit iväg och köpt nya köksstolar också. Det var hög tid för det (redan för flera år sedan) och nu äntligen hittade jag några jag tyckte om. Nu ska de bara monteras ihop. Olivia som tycker om sånt pyssel håller faktiskt på med det just nu, hoppas hon lyckas med den första så att hon vill fortsätta. Bilder kommer….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *