Måndagslyx

I dag var det ytterligare en dag då hela familjen var på vift på var sitt håll vid middagstid. Börjar bli lite för många sådana dagar nu. Var och en tog sig något att äta när man väl var hemma och hungrig. Själv valde jag att äta rester från lördagens melloplocktallrik, när jag kom hem från jobbet. Måndagslyx!

Mosad avokado, serranoskinka och körsbärstomater på knäckemacka.
Baguette med pepparsalami och brieost och en annan med serranoskinka.

Morgondagens middag för mig blir på restaurang med mina gamla kolleger. Ska blir himla gott och trevligt och framför allt kul att höra hur de har det numera. Det är ganska precis ett halvår sedan jag bytte jobb, men det känns som att det är flera år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *