MelloMysMat

Smörgåstårta är fest, eller hur? 

Och när det är melodifestival är det också fest. Men en stor smörgåstårta kändes lite för mycket till en person så det fick bli en smarrig snabbgjord kräftbakelse som avnjöts framför årets sista deltävling i Melodifestivalen.

Efter att ha jobbat nästan tolv timmar och vaknat före f-n var min första tanke att köpa färdigmat i dag igen. Men inte hamburgare, som i går, utan i dag var planen att köpa nån färdig räkbakelse eller liten smörgåstårtebit. Perfekt att äta framför Melodifestivalen! Men väl på affären ändrades planen och jag köpte ingredienser till att göra en egen kräftbakelse istället.

Är så nöjd att jag kom på bättre tankar för det var sååå kul att vara tillbaka i köket igen. Känns som det var evigheter sedan jag gjorde nå gott i köket senast. Och en egengjord kräftbakelse med en stor klick Kalixlöjrom är ju så mycket godare än en majonnästyngd köpes-bit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *