Me, myself and I

…och en sötsliskig frukost. Jag blev så otroligt sugen på en rostad macka med ost och fikonmarmelad, så då fick det bli det till frukost i min ensamhet. För att det inte skulle bli alltför tyst och ensamt intogs frukosten tillsammans med datorn, tidningen och tv:n.

I början av veckan var det ganska skönt att komma hem till ett tyst hus och bara slänga sig i soffan utan ”måsten”. Nu en vecka senare är det bara tyst och tråkigt. Men i dag kommer familjen äntligen hem och jag får krama om dem igen.

Men innan de kommer ska jag hinna fylla på skafferiet och kylskåpet för där ekar det tomt. Så nu ska jag stänga ner datorn och skriva en handlingslista som lär innehålla en massa av barnens favoritsaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *