Matsedel v.14 april 2015

Jag tänkte att vi börjar söndagen med en liten veckomatsedel inför påsk. I vanliga fall brukar jag vara lite mycket sen med att publicera veckomatsedlarna men nu hinner ni inspireras av den innan ni gör er egna matsedel.

Det är skärtorsdag redan om fyra dagar och sen är det helg i flera dagar så ni får en fyradagar-matsedel inför påskbuffén, lammsteken och vad ni nu tänker äta i påsk. Berätta gärna om era påskmatsplaner, är så nyfiken vad alla ska äta för gott.

Visst har ni kommit ihåg att ställa om klockan till sommartid? Och visst har ni ställt klockan åt rätt håll? Fram eller tillbaka? Denna eviga fråga 🙂

 

Matsedel v.14 april 2015
Ti: Pestokyckling i ugn och sallad
To: Ugnslax med good sås och potatis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *