Påskmiddag

Klockan är snart midnatt och jag är fortfarande vaken. Det händer inte ofta! 
Men Isak har varit på sena bion så jag sitter uppe o väntar på honom och då kan jag ju passa på att skriva till er samtidigt. Måste hålla mig sysselsatt annars är det risk att jag somnar. 

Vi har varit på påskmiddag hos mina föräldrar i dag och vi var ett stort gäng eftersom brorsan med familj är hemma i Luleå. Kvällens påskmiddag innehöll mycket smått och gott, framför allt den underbart goda saftiga ugnslaxen (recept här) med sherrysås (måste skriva ner receptet åt er). Så himla gott, tyvärr orkade jag inte så mycket som jag hade velat eftersom jag började med ägg och sill. Är det påsk så är det!
Till efterrätt bjöds det på den goda mandelmassatårtan (recept här), dagen till ära dekorerad med ett ”ägg” och serverad med extra grädde och bär. En favorittårta som dessutom är glutenfri eftersom det bara är mandelmassa och ägg i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *