Snö till frukost

Efter en härlig ledig dag har vi nu bänkat oss i soffan, som så ofta på fredagkvällarna. Älskar lediga kvällar med soffhäng. I morse vaknade vi till snöstorm och tråkigt väder men efter några timmar sprack himlen upp och solen kom åter fram. Nu vill vi ha sol o värme och hopp om vår o sommar.

Isak hade sovgäster i natt och jag dukade upp frukost vid 12-tiden åt dem. De hade nog gärna väntat ytterligare ett tag men Isak skulle i väg på allergitest så vi hade lite bråttom i väg. Fil, flingor, mjölk, o’boy, mackor och pålägg dukades fram.

Mina barn har alltid tyckt om Proviva och det har varit bra för deras (allergi)magar. Nu har det kommit en ny variant i två olika smaker – Proviva Lemonad. Den verkar inte vara lika tjock i konsistensen utan mer som saft o juice. Dessutom innehåller de inget tillsatt socker, utan sötas med Stevia. Eftersom jag inte kunde välja smak köpte jag hem båda sorterna typiskt mig att inte kunna bestämma Citron & Hallon och Citron & Lime. Fräscha smaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *