Guldfirande

Efter en kanonarbetsdag där vi äntligen hade tid att planera och fokusera på våra arbetsuppgifter åkte jag till stan med familjen där vi firade de svenska mästarna Northland basket. Klockan hann bli så mycket innan vi kom hem så vi fixade snabbt ihop lite plockmat. En gammal fredagsfavorit, men nu känns det som det var länge sen vi hade en plockmatsfredag.

Vi dukade fram sallad, grönsaker, vindruvor, pepparsalami, heta räkor i aioli, brieost, Tuc-kex och ett nygjort vitlökslantbröd. Snabbfixat och gott! Sen satt vi ganska länge vid köksbordet och plockade, åt o pratade innan det var dags att se Let’s Dance-finalen.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan, invänta att barnen kommer hem och njuta av helgen vi har framför oss. En helg med utbildning, kick-off, matlagning, bakning och vila.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *