Angusburgare

Här lyser solen även i dag och visst blir man lite gladare och piggare med strålande sol från klarblå himmel. Det är inte så varmt i luften och det blåser en del, men solen värmer skönt när man är i lä.

Grillsäsongen har inte kommit i gång på allvar för oss, vi har grillat några gånger men på sommaren då grillar vi mest varje dag. Har tagit upp en fläskfilé och jag är lite sugen att grilla den. Men hos oss, som i så många andra familjer, är det mannen som grillar och jag vet ju inte när han kommer hem från skidresan. Det kanske blir en gryta eller gratäng i stället. Ni lär bli uppdaterade i kväll 😉

Hamburgare brukar inte vara något jag längtar efter, men när man grillar dem blir det nå helt annat. Om man dessutom struntar i vanliga hamburgerbrödet och grillar något lantbröd istället blir det riktigt gott och något jag kan längta efter. Till vardags har man kanske inte alltid tid att göra egna hamburgare då får man försöka hitta goda köpesvarianter.

I veckan provade vi Lindströms Angusburgare, en tjockare och saftigare hamburgare. Många andra köpesvarianter har en tendens att bli tunna och torra, men inte den här. Den var lite okryddad men det var lätt fixat med lite extra salt och peppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *