Planering pågår…

Nu har jag landat i soffan med datorn i knäet och söker inspiration inför helgens fester och kalas. Bara två dagar tills det är valborgsmässoafton och ytterligare två dagar senare är det min pappas födelsedag.

Vad gör ni på Valborg, har ni nån majbrasa ni går till? Tidigare var det en stor majbrasa en kort promenad hemifrån dit vi alltid gick när Olivia och Isak var små. Men sen något år tillbaka har de slutat med den. Ifjol blev det istället en minivariant på majbrasa, en mysig snabb-fixad kväll som ni kan läsa mer om här. I år struntar vi nog i att leta majbrasor och satsar på bowling, mat och en trevlig kväll inomhus istället.
Dagens middag blev en kyckling- och baconsallad.
Ska försöka hinna skriva ner receptet till er redan ikväll.
Nu tillbaka till att leta snacks/snittar/småplock och nån efterrätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *