Jobba-hemma-dagen

I dag var det visst jobba-hemma-dagen. Helt ovetande om den sĂ„ jobbade jag hemma. Bra planering 🙂
Jag Àlskar verkligen att jobba hemma. Det Àr ju ingen hemlighet att jag Àlskar att vara hemma, bÄde nÀr jag jobbar och Àr ledig. Men det Àr inte bara dÀrför jag Àlskar jobba-hemma-dagar utan jag fÄr sÄ mycket gjort dessa dagar ocksÄ. Jag tror att jag kÀnner en större press att vara effektiv och jobba pÄ nÀr jag Àr hemma.

Bild lÄnad frÄn internet

Jobba-hemma-dagen Àr inte bara en rolig grej utan har faktiskt ett syfte som Àr bÀttre Àn sÄ:
Idag, tisdagen den 5/5 fram till klockan fem, Ă€r det Jobba Hemma-dagen. Över hundra arbetsplatser uppmanar sina medarbetare att inte komma till jobbet – för minskad miljöpĂ„verkan, ökad produktivitet och höjd livskvalitet. 2012 hölls den första Jobba hemma-dagen, med 50 medverkande arbetsgivare. För varje Ă„r har evenemanget vĂ€xt och i Ă„r vĂ€ntas dagen slĂ„ nya rekord. Det Ă€r starkt positiv för samhĂ€llet, för företagen och för den enskilde.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *