Fredagsklättring

Åh nu är underbara fredag här igen!
Och de underbara ljusa sommarnätterna är snart här också. Än så länge får vi nöja oss med ljusa kvällar. Så härligt och vilken längtan efter sommaren man får.
Efter middagen gick jag och Olivia på en kvällspromenad och Ida cyklade med oss. Vi avslutade rundan i en nybyggd lekpark bredvid oss där Ida klättrade lite i klätternätet. Mycket energi i en liten kropp. 

Väderprognosen för i morgon säger mulet och regn. Jag hoppas den är fel för vi har planerat in en grillkväll och grillat blir så mycket godare med sol. Det blir en härlig helg med middag med goda vänner både lördag och söndag. Så härligt med god mat, god dryck, goda vänner och en massa surr 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *