Stress-dröm

Åh vad jag har varit duktig! 

Får man säga så? Jag slog på Let’s Dance på TVn i källaren och gick ner o städade, bäddade rent och rensade bland gamla barnkläder. Så skönt att äntligen har gjort allt det. Ytterligare en sak att pricka av på min långa att-göra-lista. Bästa känslan!

I går när jag slumrade på soffan några minuter drömde jag att vi landade på Mallorca och att jag då kom på att jag hade glömt att ta med all packning. Tror ni drömmen kan bero på att jag har alldeles för mycket som måste göras hemma o på jobbet och att jag ständigt känner mig stressad? En riktig ”stress-dröm”. Men snart blir det bättre, mycket bättre. Längtar!

Hittade en sån bra bild på internet som jag lånade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *