Nedräkning

Nu har nedräkningen börjat på allvar!

Ni som följer min blogg har nog märkt att jag har jobbat för mycket, gnällt för mycket och varit hemma alldeles för lite. Jag hatar att gnälla så nu har jag sett till att göra något åt problemet istället. Jag har sagt upp mig från jobbet och efter en lång sommarledighet börjar jag i augusti att jobba i Luleå igen och slipper därmed pendlingen.

Idag bjöd jag på avskedsfika för det är faktiskt bara två dagar kvar att arbeta i Boden. Jippi! Inte helt överraskande var det rabarberpaj jag bjöd på. Tredje pajen på fyra dagar. Den här veckan är det full fokus på skolavslutningen och Olivias examensfest men sen ska jag ta det hyfsat lugnt och samla energi i nästan två månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *