Lugna dagar i solen

Hej från ett härligt Mallorca!

Nu sitter jag på balkongen igen och vi har precis ätit en snabblunch, jag och Leif ska ta en promenad längs stranden medan barnen tar en siesta. Vi gör inte speciellt mycket på dagarna…eller kvällarna, precis som jag ville ha det. Jag ville ha en veckas nedvarvning och umgås med familjen utan aktiviteter hela tiden. I går hade vi först en skön dag vid poolen och sen vid middagstid tog vi strandpromenaden till grannbyn 2 kilometer bort. Målet för promenaden var Burger King som vi visste fanns där.

Det är en jättefin strandpromenad mellan de två byarna Cala Bona och Cala Millor, med en massa restauranger och några turistaffärer men framför allt en underbar utsikt över havet. Till slut lyckades vi få några hamburgare trots att vi inte kan spanska och hon som jobbade inte kunde engelska.

Vi hann precis tillbaka till hotellet tills det var dags för den traditionella björnshowen, minidisco och Hug session med Lollo o Bernie. En rolig timme som Ida inte vill missa. När det var klart var det dags för ett kvällsdopp som också har blivit en tradition, i alla fall här på Mallorca. Poolen är nästan tom och Ida o Isak badar och kastar en boll mellan sig medan vi andra sitter o tar det lugnt på kanten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *