Intensiv dag

Nu är Idas kompiskalas avklarat och det känns ganska skönt att det är ett år till nästa gång 🙂 Det är väldigt intensiva timmar men att se glädjen hos Ida gör att det är så värt lite extra jobb. Igår öste regnet ner mest hela dagen men i dag sken solen – tack o lov. Det är såå skönt att kunna ha hela gänget utomhus.

Tjejer redo för kalas
Vi började med presentöppning och Ida fick så himla fina grejer av alla, böcker, pyssel, neccessär med bl.a. duschkräm (som hon redan hunnit provat), klänning, presentkort, lego friends och en massa annat. Tack alla hon är så nöjd över allt!
När alla presenter var öppnade var det dags för hamburgare till alla barn och vuxna, Leif grillade för glatta livet 🙂 Sen var det dags för hinderbanan som vi lite snabbt fixade i ordning i morse på baksidan. Där skulle de cykla på en planka, kasta bollar, hoppa hopprep, kasta frisbee, hoppa över ett hinder, rocka rockring, springa upp och ner på bänkar och hoppa på studsmattan. Några körde den flera varv medan andra inte vågade prova.
När barnen roade sig på baksidan smet jag in i köket och fixade i ordning Idas favorittårta – marängtårta med grädde och (blå)bär som de sen fick smaska på. Det verkade vara fler än Ida som tyckte om den tårtan för det gick nästan två tårtor. Så skönt att de är så enkla att fixa i ordning.
Sen var det dags för kalasets höjdpunkt – en piñata – det bestämde Ida för länge sen att det skulle hon ha på sitt kalas. De som ville fick slå på piñatan en efter en och till slut gick den sönder och alla kastade sig mot marken för att försöka få tag i så mycket godis som möjligt. Vi tog även fram vår godismaskin som blev en succé som vanligt.
Nu laddar vi för ett nytt kalas (för släkten) på hennes födelsedag utan hamburgare, hinderbana och piñata, men med tårtor och presentöppning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *