Enkel och god sommarmiddag

Efter gårdagens kalas för Ida blev det en enkel middag, vi orkade inte så mycket mer efter en intensiv för- och eftermiddag. För ovanlighetens skull den här sommaren kunde vi äta middag utomhus. Love it!

Efter torsdagens tjejmiddag hos Åsa har jag varit så sugen att provlaga den krämiga kycklingsalladen och nu tyckte jag att det passade perfekt för ett försök. Förutom den krämiga salladen gjorde jag även min barnvänliga pasta- och kycklingsallad som alla barnen älskar.

Efter en extra skön och välbehövlig sovmorgon – till halv tio!!! ska jag nu baka en tårtbotten innan jag ska till tandläkaren….igen. Tredje gången på mindre än en vecka för samma tand, eller hålet efter en tand rättare sagt. I dag är det bara ett återbesök för att se att allt ser bra ut efter fredagens åtgärd. Så håll tummarna!

2 reaktioner till “Enkel och god sommarmiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *