Ida 8 år

Igår var det dags för Idas stora dag och ännu ett kalas för vår lill stortjej som nu är 8 år.

Efter en lång väntan kom äntligen de första gästerna, mormor o morfar, med ett fint paket och sen droppade även de övriga gästerna in. För ovanlighetens skull var vi tvungna att duka upp fikat inomhus. Vi som är vana att sitta ute och ha det härligt och skönt på våra sommarkalas.

Jag hade inte bakat några småkakor utan bjöd på tårtor, pajer och två varianter på chokladbollar istället. Dessutom hade jag gjort i ordning några mackor om det är fler än vi som hamnar i ofas på sommaren, dvs man äter frukost strax före lunch, skippar lunchen och sen är lite småhungrig vid 3-tiden.

Kalasfika
Himmelsk jordgubbstårta
Key lime pie
Melontårta
Kladdkaka med kolagömma
Chokladbollar
Lyxchokladbollar
Grädde
Jordgubbar
Blåbär
Polarkaka med skinka o gurka
Sommarbål
Kaffe o te


Kalasmat
Grillad lax
Potatis
Sambalkräm
Örtostkräm
Sallad
Knäckebröd
Tunnbröd
Smör
Vatten, vin o öl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *