Grillmiddag

Här bakas det för fullt! 

Olivia och hennes kompis har nu börjat sitt sommarjobb som innebär att baka allergivänligt till Astma- och Allergiföreningen. Detta ”fika för alla” kommer sedan att säljas på Musikens makt, ett populärt musikevenemang som varje år hålls helgen innan skolstarten på en av de vackraste platserna i Luleå.

Igår fixade vi en riktig god middag med mycket smått o gott från grillen. Populärast blev vitlöksbrödet som blev fantastiskt gott. Det kommer vi göra många fler gånger i sommar. Längtar redan till nästa gång.

Grillmiddag
Från grillen serverade vi
ribs (tunna revbensspjäll)
majskolvar
fyllda paprikor
zucchini
vitlöksbröd
sparris
vi serverade även
potatisgratäng
sallad

Nu hoppas vi att finvädret fortsätter så att vi får äta fler såna här goda grillmiddagar ute. Grillat är ju lite extra gott när man kan äta det ute på min älskade altan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *