Grattis på födelsedagen

God morgon allihop och grattis på födelsedagen mamma! Nu är det Olivia som skriver, mamma har ingen aning att jag ska göra ett gästinlägg så hon läser detta samtidigt som ni gör det. Min mamma fyller alltså år idag, grattis(!), så jag tänkte ge henne en speciell födelsedagspresent… Ett gästinlägg på bloggen. Nu tänker nog alla ni att det inte är så speciellt men genom åren har bloggen växt in i vår familj, det är som en del av familjen. 


Min mamma är världens bästa, nej jag måste faktiskt inte säga det bara för att det är min mamma, jag menar det verkligen! Hon tar hand om alla andra så mycket att hon ibland glömmer bort sig själv… Nu när jag tänker efter är det nog det bästa med henne! Och hennes skratt! Det är riktigt synd att ni som läser hennes blogg inte kan höra hennes skratt genom datorn för det är verkligen ett sånt skratt som man själv blir riktigt glad över! 


Min mamma är helt fantastisk och jag är så himla glad att just hon blev min mamma! Hon har uppfostrat mig på ett så bra sätt, låtit mig ta egna beslut, låtit mig få egna åsikter men det viktigaste av allt, hon har gett mig så himla mycket kärlek under alla dessa år. Hon har suttit och lyssnat på mig när jag varit nere och ledsen, hon har pratat med mig när hon sett att jag mått dåligt och hon har skrattat med mig då jag varit som gladast! 


Jag blir väldigt ofta fascinerad över min mamma, hur hon orkar allt! Hennes förra jobb krävde mycket från henne men hon såg ändå alltid till att jag och mina syskon fick vår ”mamma-tid”. Sen tycker jag bara det är allmänt coolt att hon fixar allt, laga ny mat hela tiden, hålla uppe bloggen, baka massa nytt, jobba, vara med familjen… Ja men allt!! Supermamma, helt klart! 


Nu tänkte jag avsluta detta gästinlägg med ett stort stort TACK!! Tack för att just du är min mamma och för att du är bäst! 


Nu tycker jag att alla ni som orkar läsa detta bombar detta inlägg med Grattis-kommentarer till mamma! GRATTIS!

Grattis från mig
Mammas presenter från mig och Ida

3 reaktioner till “Grattis på födelsedagen”

  1. Grattis Sara. Du är ju inte bara en supermamma. Du är även en omtänksam dotter, så jag önskar dig en härlig födelsedag. Kram Mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *