Pepparsås

Nu börjar jag känna av att jag vaknade alldeles för tidigt i morse och inte kunde somna om. Ska försöka hinna slumra en stund innan vi ska i väg i kväll. Måste ju orka vara trevlig i kväll 🙂 Men det är fortfarande några ”jag ska bara….” innan jag kan lägga mig i soffan, nu först är det en tvätt som ska hängas. Men sen kanske….

På kvällens grillfest hos grannarna blir vi kanske bjudna på deras goda pepparsås som jag smakade för första gången för någon vecka sedan och sedan dess har jag även hunnit göra den själv en gång också. Passar alldeles perfekt till grillat kött. Ni måste prova!

Pepparsås
1 dl Caj Ps grillolja/marinad
2,5 dl grädde
0,5-1 msk nymald svartpeppar

Blanda alla ingredienser i en kastrull.
Koka upp och låt koka ihop några (många) minuter.
Smaka ev. av med mer svartpeppar. Det ska vara en stark pepparsmak.

Överraskande god, jag hade verkligen inte kunnat gissa att det bara var 3 ingredienser i denna smakrika sås. Den här såsen kommer vi definitivt göra fler gånger. Så himla enkelt och så himla gott.

En kommentar till “Pepparsås”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *