Frozen Strawberry Daiquiri

Fredag och dags för fredagsdrink i kväll, eller? En av sommarens favoriter är denna svalkande, fräscha och vackert röda jordgubbsdrinken. Har ni smakat den nångång?

Frozen Strawberry Daiquiri
2-4 cl vit rom
1 dl krossad is
2 cl färskpressad lime
4-6 frysta (lite tinade) jordgubbar
1 tsk strösocker

Blanda allt i mixer och häll upp i fina glas.

Alltså den här är så god och smakar otroligt mycket jordgubbar. En riktigt varm sommardag är den nästan farlig. Trots att jag har en värstingmixer är det bäst att låta jordgubbarna tina en aning för annars får mixern jobba otroligt mycket och det låter så illa när frysta jordgubbar flyger runt i mixern. Isbitarna är inga problem, men frysta jordgubbar verkar vara hårdare.

Vill du ha en alkoholfri variant så skippar du romen och har en god drink även till de som inte vill dricka alkohol. Perfekt!

Dags för några timmars jobb och sen är det ledigt igen. En helg som redan är ganska fullbokad, men bara med roligheter så det här ser bra ut. Dessutom är huset nystädat så man kan ligga i soffan och njuta mellan alla aktiviteter. Både Olivia och Isak hade varit duktiga igår och städat till lite överallt, så det var så underbart att komma hem. Bästa presenten!

Ha en härlig fredag för det tänker jag ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *