Lycka

I dag rök gipset!

En dag för tidigt men så efterlängtat. Läkaren sa redan på återbesöket att man fick fuska någon dag och då gjorde vi det tack vare vädret.

Eftersom sommaren äntligen har kommit till Luleå så ville Ida så gärna gå ner o bada efter middagen och självklart fixade vi det. Ida som älskar att bada och som brukar bada mest varje dag här nedanför oss har inte badat i Luleå en enda gång i år. Först var det för kallt och när det väl blev lite varmare då hade hon armen i gips och ville inte riskera att blöta ner det. Men i dag var det dags för första doppet, bättre sent än aldrig… Gissa om hon njöt! Både av att bada och att vara av med gipset.

Många olika saker som tas bort varv för varv, lager för lager.
Titta min arm! Alldeles torr och kliar.
Åh så lätta armarna är nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *