Höstnytt

Efter en härlig men intensiv helg är vi nu tillbaka i vardagen på riktigt och redo för hösten. 

I dag är det första skoldagen efter ett långt sommarlov och alla lyckades ta sig upp i tid i morse. Ida och Isak börjar tvåan och åttan så det var inga konstigheter för dem, men för Olivia som börjar gymnasiet var det desto nervösare i morse.

Nu när vardagen är tillbaka med jobb, skola, möten och aktiviteter ska jag återuppta veckomatsedlarna som jag kommer publicera på söndagar. Men jag funderar på att bara göra en vardagsveckomatsedel, dvs med mat måndag till fredag. Vad tror ni om det? Helger brukar inte vara det stora problemet utan det är vardagarna som det är svårt att hinna med och hitta inspiration till.

Jag tänkte även försöka bli duktigare på att räkna ut propoints och ge er det till något recept varje vecka i alla fall. Jag har fått några mejl av människor som saknar det. Tack för att ni hör av er, det är så kul att ha kontakt med sina bloggläsare.

Det var nån som önskade sig mer vintips. Jag ska bli duktigare på att skriva ut vad jag dricker för vin till de olika maträtterna. Men eftersom jag inte anser mig alltför vinkunnig blir jag lite nervös när det gäller att skriva om vin. Jag kanske dricker helt fel vin, enligt de kunniga 🙂

Är det något annat ni saknar? Nu har ni chansen att komma med önskemål. Ni kan nå mig genom att kommentera här på bloggen, skriva på Instagram (@matro_sara), Facebook, eller skicka ett mail till mat-ro@hotmail.se.

Alla bilder har jag hittat på internet och lånat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *