Hela Sverige skramlar

Såg ni galan igår? 

Jag älskar såna tillställningar så jag satt klistrad framför tv:n. Bra musik med ett gott syfte. Kan det bli bättre? Perfekt också att få ligga nerbäddad i soffan hela kvällen, känner mig inte helt frisk än så jag har inte speciellt mycket ork på kvällarna. Men i natt har jag sovit många timmar så nu hoppas jag att jag får må bättre i dag och framför allt i kväll.

På tal om i kväll, i kväll är det storhandling som gäller. Kylen ekar tomt och är inte påfylld sen vi kom hem från Stockholm. Nu ska den fyllas på med godsaker inför helgen. Tänk snart är det helg igen 🙂

Oj, jag blev visst avbruten i morse när jag skrev det här inlägget så det blev aldrig publicerat. Då får jag publicera det nu istället. Och då kan jag även berätta att jag har mått bättre i dag och mår fortfarande riktigt bra så all sömn jag fick i natt var nog välbehövlig. Storhandling har jag också hunnit med men det blev inte så mycket godsaker utan mest basvaror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *