Önskemiddag

F.R.E.D.A.G

Mer behöver man inte säga förrän alla börjar le och blir lite extra glada. Jag längtar redan efter när jag kommer hem från jobbet i eftermiddag, öppnar en flaska bubbel och fixar i ordning en god fredagsmiddag som vi sen sitter länge o äter. Bästa stunden på hela veckan!

Dagens önskemiddag

 

Bubbel
 
Helstekt älgfile med fäskost, kantareller och bacon som äts med en krämig potatisgratäng och sallad.
Rödvin
 
Chaite
 
 
 
Nu lär inte vår middag se ut riktigt så här i kväll, men inte långt i från. Löjrom och älgentrecôte är framtaget och ska användas till en för- och varmrätt och lite choklad till efterrätt kommer det nog också bli. Det färdiga resultatet kommer ikväll, till dess får ni ha en bra fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *