Höstfest

Sedan några år tillbaka brukar vi ha en höstfest för släkten för att de på så sätt ska få fira Olivia och Isak som fyller år med mindre än en månads mellanrum i september och oktober. Så skönt när barnen är stora och accepterar att fira sina födelsedagar ihop. Dessutom tycker jag att det är riktigt mysigt att ha en stor fest att lysa upp höstmörkret med, innan julmånadens alla fester är igång. Och i går var det dags för årets höstfest som blev lika mysig och trevlig som vanligt.

Som vanligt dagen efter en fest går diskmaskinen varm. Vilken underbar pryl det är! Jag skulle verkligen inte klara mig utan diskmaskin och trots att det användes mycket skålar, porslin, glas och bestick igår så är det inte ett dugg jobbigt i dag.

Höstfest
tacoköttfärs
torsktaco

mjukt tortillabröd
tacochips

isbergssallad
gurka
tomat
purjolök
majs
ananas

picklad rödlök

salsa
vitlöksdressing
crème fraiche
riven ost
fetaost


salted caramelmousse

2 reaktioner till “Höstfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *