Matsedel v.46 november 2015

Nu sitter jag med tända ljus och myser i ett tyst hus. Alla barnen sover och Leif har åkt i väg för att köpa sig en farsdags- och födelsedagspresent. Han kommer hem om drygt 2 timmar med sin leksak och barnen lär bli lika glada som han.

En lugn och skön söndag ser jag fram emot. Nu ska jag börja med lite frukost, sen ska jag hinna med en shoppingsväng med Isak, som har ont om kläder, innan vi ska o fira min pappa. Vad har ni för söndagsplaner?

Efter en veckas uppehåll är jag nu tillbaka med en veckomatsedel som jag hoppas kan ge er lite inspiration inför kommande vecka.

Matsedel v.46 november 2015
Köttfri måndag
Thaiinspirerad vegetarisk gryta,
 
Tisdag
I väntan på jul….
 
Onsdag
Gratäng fylld med goda smaker.
 
Torsdag
Köttfärs och potatis passar perfekt ihop.
 
Mysfredag
Bakad potatis med gravlaxröra med äpple
Fräsch röra tack vare äpplet och bakad potatis är ju såå gott.
 
Veckans godsak
I lördags var det kladdkakans dag, men kladdkaka är alltid rätt att äta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *