Sponsrad Video: The New Oral-B Electric Toothbrush with Bluetooth Connectivity

Nu har jag sjunkit ner i soffan med datorn i famnen efter att kvällsruschen med Ida är över. Det hon helst slarvar med är tandborstningen. Snart dags att börja tjata på nästa barn, mitt mellanbarn (inga namn nämnda) är en riktig slarver med att borsta tänderna 2 minuter 2 ggr per dag. Trots att de har varsin eltandborste, verkar de tycka att det är sååå jobbigt. 

Oral-B Smartseries är en eltandborste med Bluetooth-teknik. Tandborsten har en app kopplad till sig som håller koll på dina tandborstningsvanor, påminner dig om att använda tandtråd och säger till när det är dags att byta borsthuvud.

Tänk om barnen hade en sån så hade nån annan än jag behövt tjata om tandborstningen 🙂


Detta är ett sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *