Svärmorsmiddag

I går firade vi svärmor, som har fyllt jämnt se’n vi träffades senast, med en 3-rättersmiddag som jag och Leif fixade. Vi hade extra tur när vi var på affär’n för de reade svensk oxfilé, som vi fick riktigt billigt. De hade säkert köpt in för mycket till nyår som är den stora oxfilé-ätar-dagen. Ibland har man tur 🙂

Förutom denna festmiddag fick hon även andra presenter av oss, men ingen sak utan istället har vi köpt gåvobevis på olika hjälp-paket från Röda korset för att hjälpa människor på flykt. Det blev en uppskattad present och finns det någon bättre känsla än när man vet att man har försökt hjälpa andra.

Svärmorsmiddag

Förrätt
Toast Skagen

Varmrätt
helstekt oxfilé
potatishalvor
grönpepparsås
kantarellostsås
sallad

Efterrätt
chokladmousse
grädde
hallon o blåbär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.