Is och frö

Nu börjar jag bli less kylan vi har här. 

I dag var det minus 20 och blåste ordentligt så med köldfaktorn var det nog rejält kallt så jag skippade tyvärr lunchpromenaden i dag. Prognosen lovar lite mildare i morgon med bara drygt tio minusgrader så då blir det nog en promenad på min älskade isväg. Det går inte att förklara hur underbart det är att promenera där, det måste upplevas.

Motionen, ljuset och utsikten gör mig lycklig!

Blev så sugen på nybakat bröd till kvällsteet, efter lite skåprensning fick jag till ett gott kesofröbröd med lite smått o gott som behövde användas upp, t.ex. sesamfrön, linfrön, kokosmjöl, fiberhusk, keso och ägg. Det är nog bäst att jag skriver ner receptet på en gång medan jag kommer ihåg det.

2 reaktioner till “Is och frö”

    1. Kommer inte ihåg om det är den som är i slutet av filmen men jag vet att den är med i filmen i alla fall. Bergnäsbron heter den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *