Bästa början

Denna fredag började på bästa sätt – med en promenad på min älskade isväg. 

Klockan sju promenerade jag i väg hemifrån och det var så tyst, lugn och skönt på väg till jobbet där bara månen och stjärnorna lyste upp min väg. På luncherna och på helgerna är det riktigt mycket folk längs hela isvägen men i morse var jag alldeles ensam och tankade så mycket energi så jag klarar mig i flera da’r. Hur kan en promenadväg betyda så mycket för mig?! 🙂

Luleå by night (morning)

Dagen fortsatte lika bra då vår nya kollega bjöd på gulliga, urgoda och vackra mini-cupcakes till förmiddagsfikat. Jag hade dessutom sån tur att det var min favoritkombination – choklad och mint. Gissa om de smakade bra!

Så vackra och så goda

Efter jobbet promenerade jag samma väg hem, fast då var det lite mer folk på isvägen, och det var lika vackert och härligt att gå då. Love it!

Väl hemma satte jag igång med kvällens middag – en fläskfilégryta med mycket gott som vi åt till sötpotatis-pommes, klyftpotatis och sallad. Sen kraschade hela familjen i tv-soffan.

Kvällen kommer nu avslutas på bästa sätt – med en kopp te!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *