Guldfirande

I går tog Luleå hockey ett efterlängtat guld som firades ordentligt i stan. Det var damerna som stod för bedriften men vi hoppas att herrarna gör om samma sak om några veckor, så vi får fira igen. Extra kul att det slogs publikrekord för damhockey – 4197 personer kom och såg matchen som slutade på bästa sätt.

Guldbanketten hölls på All Star och Ida fotograferades med den fina bucklan. Inte alla som har hållit i en sm-pokal 🙂 Så skönt att äta på restaurang för oss som hade stressat hem från en skidhelg i Kåbdalis. Vi kom tillbaka till Luleå precis till matchstart – bra tajming!

Stolt Ida med den fina bucklan som hon fick låna några sekunder 🙂

Mellan allt firande hann vi äta lite också, som vanligt började vi med vitlöksbröd och deras starka o goda chiliaioli. Undra om det är stan’s godaste vitlöksbröd?

Ida är lite sugen på att börja äta….

Se’n valde jag en kyckling-quesadilla, som även den var riktigt stark och god. De hade stekt den lite för länge så det var lite bränd smak på brödet. Men jag ursäktar dem för den här gången för det var mycket folk och många som ville ha mat samtidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *