Härlig helg

Vilken härlig helg vi har haft!

I går var det fullt upp för Ida (och oss) som hade både kalas och basketavslutning. Trots att vi var med på båda grejerna så hann vi även med storstädning deluxe och en långpromenad. Underbart att hinna med både nytta och nöje.

Lagom till middagen var vi färdiga med allt på to-do-listan och kunde därför njuta av den goda middagen lite extra. Kvällen avslutades i soffan med att se senaste Tzatziki-filmen. Så kul att det nu har kommit en tredje del av de stora barnens filmfavorit. Har ni sett alla Tzatziki-filmer? Annars är det dagens filmtips till barn (och vuxna).

Gårdagens middag började vi med en liten förrätt/tilltugg som jag kommer göra många fler gånger. Så himla gott det var! Löjromstaco kallar jag det än så länge, tills jag kommer på nå bättre namn 🙂 Ett tacoskal gjort av västerbottensost, fyllt med gräddfil, löjrom och purjolök.

4 reaktioner till “Härlig helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *