En dag på WTC

Jag älskar att ordna fester, borde kanske sadla om till festfixare 🙂
När jag slö-surfar hamnar jag ofta på sidor om catering, konferens-ställen, menyer, festvåningar och liknande. I kväll ska jag faktiskt till ett nytt ställe utanför Luleå som inriktar sig just på konferenser och fester. Ska bli jättekul! Det lär komma ett blogg-inlägg om det senare 🙂
Min senaste googling resulterade i att jag hittade WTCs sida, dvs Word Trade Center i Stockholm som ligger vid Cityterminalen. Jag har ofta gått förbi där men inte tänkt så mycket mer på det. Jag har nog trott att det ”bara” är ett konferenscentrum med konferensrum och inte så mycket mer. Så fel jag hade!
De har catering och olika restauranger med olika menyer och de har en fin festvåning. De arrangerar temafester, matlagningskurser och vin- o chokladprovningar. I dess närhet finns även ett hotell där man kan övernatta efter sin konferensdag och/eller festkväll. Så smidigt!
Tänk om man fick ordna en fest där……
eller vara där på konferens, planeringsdagar eller andra jobbrelaterade saker. Vilken lyx det skulle va’

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *