Lchf-gratäng

Go’kväll, det är en trött bloggare här som fortfarande inte har sovit i kapp sömnbristen trots att jag sov nio timmar i natt. I dag fick jag även en migränattack på jobbet så jag trodde att jag skulle vara tvungen att fara hem. Men lite medicin och vila gjorde att jag lyckades vara kvar hela da’n, men det blir en tidig kväll även i dag. Vill ju vara utvilad till helgen!

I går var vi duktiga o förberedde lite inför dagens middag. Måste bli bättre på det! Det är så himla skönt att bara fixa det sista och sen ha en god middag. Det godaste i dagens middag var en aubergine- och mozzarellagratäng. En gammal storfavorit som vi gör lite då och då. Ni måste prova!

I går gjorde vi de två tidskrävande sakerna – koka tomatsås och ugnssteka aubergine. Så i dag behövde vi bara varva ingredienserna innan vi gratinerade gratängen i ugnen. Lagom ansträngande när man kommer hem trött och hungrig.

Perfekt lchf-mat och man saknar inte kolhydrater det minsta. Hela familjen tycker om det här så jag gjorde inte något övrigt tillbehör, som potatis, ris eller pasta och ingen klagade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *