Salladsvärme

Väderlyckan fortsätter!
Tänk att vi får så här många dagar i rad med fin-väder. Helt otroligt! 

Jag har inte kommit på vad jag vill laga och äta till middag i dag. Har ni några tips? Varma dagar som dessa blir det mycket sallad eller grillat, men grillkocken är inte hemma i kväll så det lutar åt sallad eller någon annan lättlagad och lätt mat. Men vad?!

I går åt jag en tacosallad när de andra åt ”vanliga” tacos. Perfekt middag att anpassa efter eget tycke o smak. Ingen tallrik är den andra lik.

Nu är tekoppen snart uppdrucken och det är dags att väcka barnen så att morgonruschen kan dra igång. Stressigaste halvtimmen på hela da’n när frukost ska ätas, hår och tänder borstas, kläder hittas och tas på, väskor ska packas och hjälm o cykelnyckel hittas. Puuh! Hur är era morgnar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *