Grillade beer can burgers

Åh vilken skön känsla att vakna en söndag och veta att man har en extra dag ledigt i morgon. I dag är det hemmapyssel som gäller – tvätta, plantera, baka och mysa på. Så underbart!

Igår grillade vi beer can burgers igen och den här gången blev det riktigt gott. Vilken tur att vi inte gav upp! I fjol blev jag lite besviken och tyckte det var torrt och lite småtråkigt, och kunde inte förstå att alla hyllade detta så mycket. Nog var det väl gott redan i fjol, men ingen wow-känsla. Men i går blev det kanon-wow-gott och jag längtar redan till nästa gång. Istället för att fylla dem med en grönsaksröra fyllde vi dem med tre sorters ostar.

Till burgarna åt vi en tomat- och löksallad, blandsallad, grillad sparris och majs och en sambalsås. Underbart god middag!

I dag kommer Isak hem efter en helg i Halmstad, ska bli kul att höra hur de har haft det för han har i vanlig ordning inte hört av sig allt för mycket. Men det är väl ett tecken på att de har roligt och fullt upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *