Piggelin päron-drink

D.R.I.N.K.T.O.R.S.D.A.G
Bästa sättet att börja uppladdningen inför helgen! 

I dag ska ni få receptet på en riktig sommardrink, den var så fräsch och god så jag drack flera stycken i det fina sommarvädret som vi hade i helgen. En sockerchock i glas 🙂 Efter att knappt ätit socker på flera månader så fick jag en rejäl socker-dos av den här drinken – men det var det värt.

Piggelin päron-drink

4-6 cl Absolut Pear
ca 2 dl Schweppes Pear Lime
1 piggelin

Blanda vodkan och läsken i ett glas.
Sätt i glassen, med pinnen kvar, i glaset.
Garnera ev. glaset med någon frukt.
Drick och njut.
(Ta bort glasspinnen när glassen smält)

Så himla god denna drink var! Och det bästa av allt, den var ju så enkel att göra! Ingen sockerlag att koka, ingen citron eller lime att pressa och egentligen inget mätande heller. Det går bra att bara hälla lite päronvodka i ett glas och sen fylla upp med läsken och sen i med glasspinnen.

Jag längtar redan till nästa gång jag ska dricka den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *