Äntligen

Efter en katastrofal mat-vecka utan inspiration och lust till matlagning lyckades jag i dag få till en riktigt god middag. Jag kunde knappt sluta äta, men jag lyckades hejda mig så det finns kvar till lunch i morgon. Längtar!

Och den goda middagen var – Caesarsallad! Jag har faktiskt aldrig gjort det hemma förut, men nu lär det bli fler gånger. Jag har ätit det några gånger på restaurang men ofta har jag blivit besviken för det är för torr kyckling, för lite dressing o parmesan och för mycket billig sallad. Nu när jag gjorde den själv blev det en perfekt kombination och med saftig kyckling.

En efterlängtad helg har precis börjat och jag njuter av att sitta i soffan och bara ta det lugnt. I kväll ska jag inte göra nånting, bara sitta här o slöa innan jag går o lägger mig för att få många timmars sömn. I morgon då ska det bakas – äntligen. Det var riktigt länge se’n jag bakade men nu är det dags för till veckan har vi två 9-årskalas att se fram emot.

Nä nu ska jag fortsätta slöa! Ha en bra fredagkväll!

2 reaktioner till “Äntligen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *