Regn hos mig

Regnet öser ner ute, här inne är det alldeles tyst för alla sover utom jag.

Jag hade gärna legat kvar i sängen under täcket och lyssnat på regnets smattrande mot rutan. För visst är det ett mysigt ljud om man inte behöver gå ut? Men i dag måste jag gå ut för jobbet kallar, än är det länge kvar till semester. Det är bara leta fram paraplyet och stövlarna och ge sig ut i regnet.

Den här veckan då vi har flera kalas och ute-aktiviteter inplanerade verkar bli en riktig skit-vecka vädermässigt. Men jag är inte bara bra på att planera, jag är även bra på att omplanera. Så inte kommer lite regn att stoppa oss från att ha en kanonvecka.

Men innan festligheterna börjar så kör vi en vanlig tisdag!
En regnig jobb-tisdag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *