Efter regn kommer sol

Efter en solig dag öste regnet ner precis när jag skulle cykla hem från jobbet. Så himla typiskt! Men efter ett tag upphörde regnet och vi fick en solig och fin kväll med underbart god grillmiddag. Den kommer vi göra snart igen!

Leif grillade souvlaki, grillspett av fläskytterfilé, och Olivia hade gjort tzatziki. Det åt vi tillsammans med salladsmix och blandade tomater. Såå himla gott och en perfekt sommarmiddag. Tyvärr blev det inte över nånting så jag fick mig ingen lunchlåda till i morgon. Istället blir det en pizzabit till lunch, lchf-pizza så klart.

Nu är det dags för tidig sängläggning för i morgon är det både jobb hela da’n och Luleå hamnfestival med Rix FM-festivalen på kvällen som står på schemat. Se’n är det fredag och se’n är det helg och se’n har jag tre dagar semester. Jippi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *