Tjäna pengar på kakor

Nu är skolorna igång och snart har även alla fritidsaktiviteter startat sin hösttermin. Det brukar innebära en del jobb för föräldrar då det ofta ska samlas in pengar till skolresor, idrottscuper och andra roligheter. Det har blivit en hel del försäljning genom åren för oss, det har varit strumpor, rabatthäften, plastpåsar, kryddor, kakor, godis och en massa annat. Det är olika lätt/svårt att få sålt de olika sakerna.

Ätbara saker brukar vara lättsålt. Tips till er som är i säljartankar! Kakservice.se har vi anlitat oss av några gånger och eftersom det är ett välkänt märke och många känner till deras kak-, knäcke- och godissorter brukar det gå väldigt smidigt att sälja ganska många burkar. Dessutom tycker jag om att man tar upp beställningar först och att man inte har krav att man ska sälja x antal saker för det slutar oftast med att hälften blir kvar hemma osålt.

Kakservice har utökat sitt sortiment med knäckebröd (se’n något år tillbaka tror jag, för jag känner inte igen att det fanns senast vi sålde) så att det inte bara är sötsaker man kan köpa. Bra tänkt!

Längst ner på produktsidan finns en allergiinformation där man kan se vilka allergener de olika produkter innehåller. Jag älskar såna matriser så att man enkelt ser vilka produkter som är ok och vilka som inte är det och slipper gå in på produkt för produkt o läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *