En liten olycka

Det hände en liten olycka i går.

Ida älskar att leka frisör och få hålla på med mitt hår och jag tycker faktiskt också det är ganska skönt o mysigt. Så jag satte mig i frisörstolen soffan och njöt av att bli ompysslad.

Fin bena för att kunna locka håret. Inget fel på början….

Helt plötsligt blev Ida väldigt tyst och jag förstod på en gång att hon hade snurrat in kammen i håret. Jag brukar alltid säga att hon inte få snurra håret runt nå, men den här gången glömde jag säga det och då händer det så klart.

Kammen satt stenhårt i nacken, så jag såg ingenting och Ida kunde inte reda ut det. Så det vara bara att panik-ringa Olivia som kom hem på en gång och började med mission impossible.

Oj, oj det ser inte så lovande ut.

Efter nästan en timme hade Olivia, med lite hjälp av Isak, fått bort kammen i småbitar. Då började nästa problem – att reda ut värsta tovan. Mycket balsamspray och en bra borste gjorde ett bra jobb, men till slut gav vi upp och tog till saxen. Det var en stenhård tova som nog aldrig hade retts ut som var kvar så det var lika bra att klippa bort den lilla tofsen. Jag tror inte det kommer synas så mycket där bak i nacken. Fast jag ska nog boka en klipptid, inte bara för att fixa till detta utan det börjar bli dags för lite klippning o färg.

Rester från kvällen – hårtofs och en kam i bitar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *